Железници

16 февруари 2018

Младиот научник Живко Јанев на гости во „железници“

Како менаџерски тим сме свесни дека мораме да ги вклучиме ваквите деца и заедно со нив да го поставиме железничкиот сообраќај во Македонија на вистински колосек […]
31 јануари 2018

Набавка на хардвер за ЕМИС (Energy Management Information System/EMIS),

Назив на проект Проект за обнова на возен парк Држава Македонија Сектор Транспорт Бр. на Проект 43997 Средства на финансирање ЕБОР Вид на договор Стоки Вид […]
22 декември 2017

Специјални понуди „Дисконтни специјални цени за Ниш, Белград, Загреб, Љубљана, Будимпешта“

Понуда Србија/Македонија Специјал   Скопје-Белград Специјал во еден правец 13,80 ЕУР или 855,00 денари; Скопје-Белград-Скопје Специјал повратен билет 27,60 ЕУР или 1709,00 денари; Скопје-Ниш Специјал во […]
7 декември 2017

Работна средба со Министерот за внатрешни работи

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска оствари работна средба со раководството на Македонски железници Транспорт АД Скопје, на која се разговараше за безбедносните недостатоци со […]