Железници

22 мај 2016

Македонски железници Транспорт АД – Скопје донираше помош за поплавените подрачја

Македонски Железници Транспорт АД -Скопје изразува длабоко сочуство до семејствата и граѓаните зафатени од неодамнешните поплави кои ја зафатија Република Македонија и како општествено одговорна компанијактивно […]