Комерцијална


 

 

Повеќе за Interrail понудите дознај овде.

                                                             Повеќе за Eurail  понудите дознај овде                                                Eurail/Interrail Rail Planner

Патувајте без хартиен билет со новиот Interrail мобилен билет и уживајте во најлесниот начин да патувате користејќи ја апликација Rail Planner на Eurail која можте да ја најдете на Play Store.

Планирајте ги вашите патувања, водете сметка за вашите патувања и прикажувајте го билетот за мобилен телефон, директно од вашиот уред со мобилна апликација пас/билет (Pass) на Rail Planner. Нема потреба да чекате за испорака – можете да го вчитате вашиот мобилен пас/билет (Pass) во апликацијата веднаш штом ја добиете е-поштата за потврда за вашата нарачка.   

Balkan Flexipass 

Понудата Balkan Flexipass важи за:

Бугарија, Македонија, Романија*, Грција, Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина,Република Српска, Турција и на поморската линија на  Attica Group (помеѓу Грција и Италија).

*REGIO CALATORI SA (приватен превозник)

Цената на билетот по понудата Balkan Flexipass покрај временскиот период поминат во воз зависи и од возраста на патникот.

  • Деца до 12 годишна возраст;
  • Млади под 28 годишна возраст;
  • Возрасни до 60 годишна возраст;
  • Пензионери над 60 годишна возраст.

Понудата се состои од следниве категориии цени:

Translate »