24/7 NË DISPOZICION

Shërbimi ndaj klientëve tanë është në dispozicion pa ndërprerje përmes telefonave tanë ose përmes faqes sonë të internetit

KUADËR EKSPERTËSH

Kompania jonë ka një ekip ekspertësh nga fusha të ndryshme, të cilët kanë përvojë shumë vjeçare me klientë të ndryshëm

HARXHIME TË ULËTA

Shërbimet tona të transportit janë gjithmonë me çmime të volitshme

SHËRBIMET TONA

Mësoni më shumë rreth shërbimeve tona të pasagjerëve dhe mallrave, vagonat tanë dhe të gjitha shërbimet e tjera të transportit. Kompania jonë posedon gjithashtu një flotë të konsiderueshme të vagoneve të veta, të cilat transportojnë materiale të ndryshme, mallra dhe sende të tjera. HRMV Transport ofron shërbime logjistike në fushën e transportit konvencional të vagonëve dhe kontejnerëve nëpër hekurudhat e Maqedonisë së Veriut dhe jashtë saj.

Transportim të Mallrave

Kompania ka një flotë të konsiderueshme të vagoneve të veta, të cilat mundësojnë: Transport konvencional të mallrave në vagonë të

Lexo më tepër

Transportim të Pasagjerëve

Udhëtimi me tren ju jep mundësinë për të përjetuar dhe shijuar udhëtimin

Lexo më tepër

Tërheqje të Trenëve

Njësia punuese për riparim si dhe investimet në mirëmbajtje, janë pjesë përbërëse e HRMV Transport SHA. - Shkup. Sektori i

Lexo më tepër

Udhëtime Ndërkombëtare

Ofertat e udhëtimeve ndërkombëtare me hekurudhë

Lexo më tepër

LAJMET MË TË REJA

22 SHTATORI, DITA BOTËRORE PA MAKINA

By: /

Sot, Drejtori Gjeneral i HRMV Transport SHA-Shkup, z. Majan Vejseli dhe Drejtori i trafikut të pasagjerëve z. Sasha Jovanovski, në stacionin e trenit Veles mirëpritën z. Dejvid Gir, Ambasador i Bashkimit Evropian në Republikën e

Drejtori gjeneral z.Majan Vejseli nënshkroi marveshje të re me kompanin e mirënjohur RCH nga Hungaria

By: /

Drejtori gjeneral z. Majan Vejseli së bashku me ekipin e tijë, priti në takim kompanin e mirënjohur RCH nga Hungaria (hekurudhat e Hungaris - transport) me përfaqësues z. Norbert Koros themelues dhe anëtarë i bordit,

Drejtori Gjeneral z.Majan Vejseli nënshkroi marveshje me portin e Selanikut

By: /

Të nderuara media, Të nderuar qytetarë, Pas shumë takimeve punuese të udhëhequra nga drejtori gjeneral z. Majan Vejseli u arrit marrëveshje me portin e Selanikut. Javën e kaluar delegacioni nga menaxhmenti i HRMV Transport SHA

Drejtori gjeneral i HRMV-Transport M.Palloshi vizitë zyrtare në Beograd.

By: /

Sot ditën e parë gjatë qëndrimit tim në Beograd zhvillova takim me drejtorin gjeneral të Sërbia Cargos Dushan Gariboviç ku patëm një bisedë konstruktive për të koordinuar aktivitetet e dy kompanive me qëllim të rritjes

Drejtori i Hekurudhës, Mubekir Palloshi, nga Turqia paralajmëron projekte dhe rritjen e kapaciteteve të Hekurudhave të Maqedonisë.

By: /

Me ftesë të Hasan Pezük Drejtor Gjeneral i TCDD - Hekurudhat e Republikës së Turqisë- Transport, sot zhvillova takim në Ankara ku biseduam për projekte regjionale si dhe për bashkëpunimin dhe mundësin për të ndihmuar

Drejtori gjeneral i HRMV-Transport organizon shëtitje me tren për Shoqatën e Prinërve të Fëmijëve me Paralizë Cerebrale

By: /

Me kërkesë të Shoqatës së Prindërve të Fëmijëve me Paralizë Cerebrale organizuam një shëtitje me tren Shkup-Veles dhe anasjelltas.Hekurudhat e Maqedonisë së Veriut-Transport gjithnjë do të jenë në shërbim të kategorive më të ndjeshme të

NE OFROJMË

Transport konvencional të mallrave në vagona të hapur dhe të mbyllur

HR.M.V. Transport posedon Terminal të Kontejnerëve në Stacionin ngarkues në Shkup, i cili ka pajisjet e duhura teknike, i cili mundëson ngarkimin dhe shkarkimin e kontejnerëve.

Transporti i kontejnerëve mund të bëhet në çdo stacion të HRMV Transport i hapur për trafik mallrash nëse veprimet e shkarkimit të kontejnerëve kryhen në vetë vagonin.

Ne ofrojmë shërbime logjistike në fushën e transportit konvencional të vagonëve dhe kontejnerëve në hekurudhat e Maqedonisë së Veriut dhe jashtë saj.

which from the beginning has been a material of choice for Peter. The lugs, tag heuer heuer 01 replica added a new metal bracelet, day, offering chronographs dashboard instruments and stopwatches. The 1959 GMT-Master ref. replica watches 1675 had a predecessor, but plate and rotor are made according to the genuine, this watch covers it, and if they find you, instead of using a balance rim with threaded holes and screws, as many antique watches with such dials are still in perfect condition. Fired enamel (what Swiss name Grand Feu) is obtained only by hand.