Новости

Македонски железници Транспорт АД – Скопје донираше помош за поплавените подрачја

Македонски Железници Транспорт АД -Скопје изразува длабоко сочуство до семејствата и граѓаните зафатени од неодамнешните поплави кои ја зафатија Република Македонија и како општествено