Мери Узунова

Патниците ке можат да го следат движењето на возовите во реално време

Јавните претпријатија Железници на Република Северна Македонија – Транспорт АД Скопје (ЖРСМ) и Железници на Република Северна Македонија – Инфраструктура (ЖРСМИ), потпишаа во вторник

NJOFTIM

Pasi që aktualisht nuk ka kushte për qarkullim të papenguar të udhëtarëve të cilët do të udhëtonin me trenat 1335/1334 në linjën Beograd –

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Бидејќи во моментот не постојат услови за непречен проток на патници кои би патувале со возовите 1335/1334 на релација Белград – Скопје – Солун

Од денес, 01.06.2020 година, се нормализира железничкиот патнички сообраќај и истиот ќе се одвива по регуларниот возен ред од 15.12.2019 година.

Од денес, 01.06.2020 година, се нормализира железничкиот патнички сообраќај и истиот ќе се одвива по регуларниот возен ред од 15.12.2019 година. За сега нема

Translate »