17 јуни 2019

Работна средба во Скопје на Генералните директори на TRAINOSE – Грчки Железници и МЖ Транспорт АД-Скопје со дел од нивните манаџерски тимови

На 30.05.2019 година во просториите на МЖ Транспорт АД-Скопје, Генералниот директор Shaban Zendeli оствари работна средба со Генералниот директор наTRAINOSE – Грчки Железници, Филипос Цалидес, на кој се сумираа резултатите […]
10 јуни 2019

Јавен оглас за вработување

Македонски железници Транспорт АД – Скопје објавува оглас за вработување на 11 (единаесет) работника за извршување на работи на неопределено време. Огласот за вработување е објавен […]
31 мај 2019

Од 15.06.2019 година се воведува тарифска понуда City Star за повратно патување на релација Скопје-Солун-Скопје

Се информираат патниците дека од 15.06.2019 година се воведува тарифска понуда City Star за повратно патување на релација Скопје-Солун-Скопје. Цена на чинење на возниот билетот е […]
2 мај 2019

Испитни Прашања за Извршен Персонал

Тест за Возоводител-Ракувач група 1 (Изработено) Тест за Возоводител -Ракувач група 2 (Изработено) Тест за Возоводител-Ракувач група 3 (Изработено) Писмен тест за МАНЕВРИСТИ група 1 Изработени […]