Новости

THIRRJE PUBLIKE

Thirrje publike për aftësim profesional të Shoferëve të trenit Për aplikimin dhe për njohjen më të detajuar me kërkesën në Thirrjen publike, shkarkoni Vendimin

KONKURS PUBLIK

KONKURS PUBLIK Për nevojën e krijimit të marrëdhënies së punës me 80 (tetëdhjetë) punëtorë për të kryer punë me kohë të caktuar në HRMV