Menaxhment

EKIPI MENAXHUES

 

 

Orhan MURTEZANI i njohur në opinion si zëdhënës i Alternativës, ka lindur në Saraj të Shkupit. Me profesion është ekonomist, ka diplomuar në Fakultetin Ekonomik në Universitetin ‘’Shën Qirili dhe Metodi në Shkup, ndërsa studimet pasdiplomike i ka vijuar në Univesitetin ‘’Marmara’’ në Stamboll në drejtimin Menaxhim dhe Organizim. E flet rrjedhshëm edhe gjuhën Angleze dhe Turke.

Gjithashtu opinioni e njeh edhe si intelektual përmes paraqitjeve të shumta televizive, analizave dhe opinioneve të publikuara në revistat, gazetat dhe platformat e ndryshme elektronike në vend. Para se të kyçet në politikë për dy vite ka qenë drejtor i Qendrës për Demorkaci dhe Zhvillim.

Me vendim të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, me date 30.07.2019 është emëruar Drejtor Gjeneral dhe Drejtor i Këshillit Drejtues të Hekurudhave të Maqedonisë Transport SHA –Shkup

Orhan Murtezani

Kryetar i Këshillit Drejtues dhe Drejtor Gjeneral Hekurudhat e Republikës së Maqedonisë së Veriut Transport SHA Shkup

……

EKIPA JONË

Sase

Sasha Jovanovski

Drejtor për trafikun e transportit

Петар

Petar Batallkov

Drejtor i tërheqjes dhe mirmbajtjes së mjeteve të trenave

Branislav Ignatoviq

Branisllav Ignatoviç

Drejtor i punëve legjislative dhe burimeve njerëzore

dsfgdgfd

Shenur Osmani

Drejtor për punë të ekonomisë dhe finansave

Milco Smilevski

Millço Smilevski

Drejtor i trafikut të ngarkimit

Снежана

Snezhana Omeroviq

Drejtor i Marketingut dhe shitjes