Новости

Генералниот директор г-дин Мајан Вејсели го потпиша договорот „DORNER BALKAN ENTERPRISES Ltd.“

Соработката секојдневно се зголемува. Овој пат постигнавме договор со компанијата од Бугарија „DONER BALKAN ENTERPRISES Ltd“ за транспортна услуга, во оваа прилика го потпишавме

Генералниот директор г.Мајан Вејсели потпиша нов договор со познатата компанија RCH од Унгарија

Генералниот директор г.Мајан Вејсели заедно со својот тим, го пречека на средба добро познатата компанија од Унгарија (Унгарски железници-транспорт) со претставници г. Норберт Корос

Генералниот директор г. Мајан Вејсели потпиша договор со пристаништето во Солун

Почитувани медиуми, Почитувани граѓани, По многу работни средби предводени од генералниот директор г. Мајан Вејсели постигнат е договор со пристаништето во Солун. Минатата седмица,

Директорот на железницата Мубекир Палоши од Турција најавува проекти и зголемувањe на капацитетите на Македонските железници.

Со покана на Hasan Pezük Генерален Директор на ТСДД – Железници на Република Турција – транспорт, денес остварив средба во Анкара каде разговаравме за

Генералниот директор на ЖРСМ-Транспорт организира прошетка со воз за Здружението на родители на деца со церебрална парализа.

По барање на здружението на родители на деца со церебрална парализа организиравме прошетка со воз Скопје-Велес и обратно.Железници на Република Северна Македонија – транспорт

ЈАВЕН ПОВИК

Јавен повик за стручно оспособување на Машиновозачи За пријавување и за подетално запознавање со барањата во јавниот повик превземете ја Одлуката тука

Оглас за вработување

ЈАВЕН ОГЛAС За потреба од засновање на работен однос со 80 (осумдесет) работника за извршување на работи на определено време, во ЖРСМ Транспорт АД