31 јануари 2018

Набавка на хардвер за ЕМИС (Energy Management Information System/EMIS),

Назив на проект Проект за обнова на возен парк Држава Македонија Сектор Транспорт Бр. на Проект 43997 Средства на финансирање ЕБОР Вид на договор Стоки Вид […]
22 декември 2017

Специјални понуди „Дисконтни специјални цени за Ниш, Белград, Загреб, Љубљана, Будимпешта“

Понуда Србија/Македонија Специјал   Скопје-Белград Специјал во еден правец 13,80 ЕУР или 855,00 денари; Скопје-Белград-Скопје Специјал повратен билет 27,60 ЕУР или 1709,00 денари; Скопје-Ниш Специјал во […]
7 декември 2017

Работна средба со Министерот за внатрешни работи

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска оствари работна средба со раководството на Македонски железници Транспорт АД Скопје, на која се разговараше за безбедносните недостатоци со […]
18 октомври 2017

Со воз до Солун

Врз основ на допис бр. 5406/17/Т9 од страна на TRAINOSE (Грчки железници), започнувајќи од 19.10.2017 година возот бр. 334 ќе сообраќа од почетната станица Солун, а […]