22 декември 2017

Специјални понуди „Дисконтни специјални цени за Ниш, Белград, Загреб, Љубљана, Будимпешта“

Понуда Србија/Македонија Специјал   Скопје-Белград Специјал во еден правец 13,80 ЕУР или 855,00 денари; Скопје-Белград-Скопје Специјал повратен билет 27,60 ЕУР или 1709,00 денари; Скопје-Ниш Специјал во […]
7 декември 2017

Работна средба со Министерот за внатрешни работи

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска оствари работна средба со раководството на Македонски железници Транспорт АД Скопје, на која се разговараше за безбедносните недостатоци со […]
18 октомври 2017

Со воз до Солун

Врз основ на допис бр. 5406/17/Т9 од страна на TRAINOSE (Грчки железници), започнувајќи од 19.10.2017 година возот бр. 334 ќе сообраќа од почетната станица Солун, а […]
27 септември 2017

Упатства од Влада на Република Македонија за начинот на постапување во изборниот процес

Владата на Република Македонија на седница одржана на ден 12.09.2017 година ги донесе следните: Упатство за начинот на постапување на Министерствата, другите органи на државната управа […]