Udhëtime Ndërkombëtare

Oferta interrail vlen për: Austri, Belgjikë Bosnje dhe Hercegovinë, Bullgari, Kroaci, Republikë Czecheke Danimarkë, Finlandë, Francë, Maqedoni, Gjermani, Mbretëria e Bashkuar, Greqi *, Hungari, Irlandë **, Itali *, Luksemburg, Mal i Zi, Mali i Zi , Poloni, Portugali, Rumani, Serbi, Sllovaki, Slloveni, Spanjë, Suedi, Zvicër, Turqi.

* Kjo ofertë vlen edhe për kompaninë e transportit detar Attica Group dhe linjat Minoan në transportin detar midis Greqisë dhe Italisë.

** Republika e Irlandës dhe Irlanda Veriore

Mësoni më shumë rreth ofertave Interrail këtu.

Oferta CITY STAR vlen për tarifat me tarifa të sheshtë për një grup deri në 5 të rritur dhe 1 fëmijë me një periudhë vlefshmërie 1-mujore.

Kjo ofertë është e vlefshme për trafik midis:

-Macedonia-Austria
-Macedonia-Kroaci
-Macedonia-Slloveni
-Maqedonia-Republika Czecheke
-Macedonia-Slovakia

Qmimet e biletave për këtë ofertë përcaktohen nga distanca e udhëtuar dhe e kthyer, dhe në tranzit dhe numri i pasagjerëve që udhëtojnë së bashku. Një pasagjer paguan shumën e plotë të tarifës dhe pasagjerët paguajnë gjysmën e tarifës së rritur, një e katërta e tarifës së rritur për fëmijë.

Biletat e lëshuara për ofertën Maqedoni-Austri janë pjesë e një sistemi elektronik të biletave që është i lidhur me biletat në dispozicion në një kuotë të kufizuar në sistemin e rezervimit. Biletat për CITY STAR Austri lëshohen për një grup deri në 5 persona, përfshirë fëmijë. Për CITY STAR Austri, udhëtimi nuk merr një zbritje shtesë, dhe një fëmije paguhet gjysmën e çmimit për një të rritur.

Shënim: Biletat për ofertën CITY STAR Maqedoni-Austri lëshohen vetëm nëse udhëtari më parë ka bërë një rezervim për njërën nga dy emergjencat e përcaktuara për ofertën CITY STAR. Rezervimi është pa pagesë, dhe çmimet e transportit për CITY STAR nga Kontigjenti 1 janë më të ulëta për Kontigjentin 2. Sistemi elektronik i rezervimit për trafik ndërkombëtar sigurohet në stacionin e Shkupit.

Nuk ka asnjë rimbursim të biletave të përdorura pjesërisht në këtë ofertë.

Oferta Ballkanike Flexipass është e vlefshme për:

Bullgaria, Maqedonia, Greqia, Serbia, Mali i Zi, Bosnja dhe Hercegovina, Republika Srpska, Turqia dhe linja detare e Grupit Attica (midis Greqisë dhe Italisë).

Pricesmimet e ofertës në Flexipass të Ballkanit të shprehura në euro.

Mësoni më shumë rreth ofertës dhe çmimeve këtu.

Tarifa për ofertën e Ballkanit Flexipass përveç kohës së kaluar në tren varet edhe nga mosha e pasagjerit.

Fëmijë deri në 12 vjet;
Të rinj deri në 26 vjeç;
Të rriturit deri në moshën 60 vjeç;
Pensionistë mbi 60 vjeç.
Ballkani Flexipass BONUSET BONUS

Tragete Superfast Attica Group / Tragete Star Star / Linjat ANEK

Mbajtësit e biletave të Ballkanit Flexipass mund të udhëtojnë falas në Tragete Superfast Group Attica / tragete Star Star / Linjat ANEK, në rrugë ndërkombëtare:

Ancona-Korfu-Igoumenitsa-Patra dhe anasjelltas, Bari-Korfu-Igoumenitsa-Patra dhe anasjelltas, Venecia-Igoumenitsa-Patra dhe anasjelltas. Mimi nuk përfshin taksën e portit, tarifën e sezonit, tarifën e sezonit mesatar.