Vagonët

EAS-z (595)(596)(597)(598)

Вагон серија Eas-z е четириосовински отворен вагон за превоз на разни товари за кои не е потребна заштита од атмосверски влијанија. Доколку е потребно да се изврши заштита на товарот од атмосверски влијанија, може да се употребат вагонски прекривачи. Дрвениот под погоден е за во него да може да се заковуваат различни средства кои служат за спречување или ограничување на поместувањето на товарот Алките кои се наоѓаат на челните и страничните страници служат за обезбедување на товарот со врзување, или пак за врзување на прекривачите. со дрвен патос, додека вагоните од серија 597 и 598 се вагони со метален патос.

Постојат 4 различни обележувања на вагоните од серија Eas-z. Вагоните од серија 595 и 596 севагони LADYX

Vagon Serija 595

Warehouse Support

Lorem ipsum dolor sit ament, consc tur adiing elit, sed do eisumo dpount ut labore et olore amet simple modern text

Fast & Ontime

Lorem ipsum dolor sit ament, consc tur adiing elit, sed do eisumo dpount ut labore et olore amet simple modern text

Safe & Secure Delivery

Lorem ipsum dolor sit ament, consc tur adiing elit, sed do eisumo dpount ut labore et olore amet simple modern text

Free Packing

Lorem ipsum dolor sit ament, consc tur adiing elit, sed do eisumo dpount ut labore et olore amet simple modern text

Easy To Tracking

Lorem ipsum dolor sit ament, consc tur adiing elit, sed do eisumo dpount ut labore et olore amet simple modern text

Last Vehicles

Lorem ipsum dolor sit ament, consc tur adiing elit, sed do eisumo dpount ut labore et olore amet simple modern text

OUR HAPPY

CLIENT SAYS

Transfast is the best theme elit, sed do eiusmod tempor dolor sit ametnse ctetur adscing elit, sed do eiusmod tempor

SOME

FUN FACTORS

Transfast is the best theme elit, sed do eiusmod tempor dolor sit amet, conse ctetur aing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut elit