За Нас

Основната дејност на Железници на Северна Македонија АД – Скопје е превоз на стоки и патници. Со околу 920 вработени и 699 километри железница низ Северна Македонија.

Информации од јавен карактер

Контакт Инфо

Ул. „Трета македонска бригада“ бр. 66 Скопје

+389(0)2/3248-701

Email : mztransportad@mztransport.com.mk
2023 © Железници на Република Северна Македонија Транспорт А.Д. Скопје. Сите права се задржани.
Translate »