RRETH NESH

Aktiviteti kryesor i Hekurudhave të Maqedonisë së Veriut Transport SHA – Shkup është transportimi i mallrave dhe udhëtarëve. Me rreth 920 të punësuar dhe 699 km hekurudha në të gjithë Maqedoninë e Veriut.

Informacione të Karakterit Publik

Kontakt Info

Rr „Treta makedonska brigada“ Nr. 66 Shkup

+389(0)2/3248-701

Email : mztransportad@mztransport.com.mk
2020 © Hekurudhat e Republikës së Maqedonisë së Veriut Transport SH. A. Shkup. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Translate »