Uncategorized

Ј А В Е Н П О В И К

Јавен повик за стручно оспособување на Машиновозачи За пријавување и за подетално avast cleanup premium key 2019 запознавање со барањата во јавниот повик превземете

Ј А В Е Н П О В И К

Јавен повик за стручно оспособување на Машиновозачи За пријавување и за подетално download plotagraph full crack запознавање со барањата во јавниот повик превземете ја

Измени на возен ред за викенд

ЖРСМ Транспорт АД Скопје ги извесува патниците дека, согласно Одлука на Владата на Република Северна Македонија, со која ограниченото движење во деновите на викендот

Translate »