Контакт

Контакт

Информации

3 Македонска Бригада Ул. 36
Скопје, 1000 Северна Македонија

+389 075 280-382

mztransportad@mztransportad.com.mk
www.mzt.com

Железнички СТАНИЦИ

За контакт информации за нашите железнички станици низ целата територија на Северна Македонија