Новости

Демири присуствуваше на настан по повод 60 – годишнината од скопскиот земјотрес

По повод одбележувањето на 60 – годишнината од земјотресот во Скопје, генералниот директор на ЖРСМ-Траснпорт, АД Скопје, Зули Демири, на покана на претседателот на

Генералниот директор на МЖ Транспорт Демири иницира враќање на меѓународниот железнички сообраќај за транспорт на патници

Генералниот директор на ЖРСМ Транспор-АД Скопје, Зули Демири оствари состанок со претставници на германската компанија „Оптима“, единствена за организирање на меѓународен сообраќај. Иницијативата на генералниот

Средба Демири-Трифуновски: Имаме капацитет и волја да обезбедиме квалитетен и безбеден железнички сообраќај

Генералниот директор на МЖ Транспорт, Зули Демири оствари работна средба со Зоран Трифуновски новиот директор на Јавното претпријатие за железничка инфраструктура – Железници на

Генералниот директор на ЖРСМ Транспорт, Демири учествуваше на Генералното Собрание на ЕУРОФИМА

Делегација на ЖРСМ Траспорт-АД Скопје, предводена од генералниот директор Зули Демири на покана на ЕУРОФИМА, учествуваше на Генералното Собрание во Цирих, Швајцарија🇨🇭. На Генералното

Translate »