Регистрација

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Регистрација” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

Доколку сакате да ја користите услугата за локација на товарни вагони, потребно е да испратите барање преку формата за регистриција.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle”][vc_column]

    [/vc_column][/vc_row]

    Translate »