Нов возен ред

Нов возен ред

Македонски железници Транспорт АД – Скопје информираат дека од 11.12.2016 година (недела) стапува на сила новиот возен ред во патничкиот сообраќај. До тој момент заклучно со 10.12.2016 година (сабота) во функција ќе биде постоечкиот возен ред. Во интерес патниците да бидат навремено информирани во прилог Ви го доставуваме новиот возен ред кој можете да го превземете на следниот линк. (Возен ред)