Трет ден- Недела на детето “Патуваме со воз” со нашите другарчиња од Д- р Златан Сремец

Трет ден- Недела на детето “Патуваме со воз” со нашите другарчиња од Д- р Златан Сремец. Голема благодарност до Македонски железници- Транспорт АД – Скопје за хуманоста и реализација на ова патување. Благодарност до учениците од ОУД ” Лазар Лазаревски” за поддршката и дружењето со ПОУ Маца Овчарова и секако до родителите на нашите ученици кои се секогаш со нас.