Нормализиран сообраќајот на делницата Велес-Градско

Македонски Железници Транспорт АД – Скопје ги известува патниците дека од денеска 08.11.2018 година е нормализиран сообраќајот на делницата Велес-Гевгелија кој беше во прекин поради оштетување на железничкиот моста кај Стоби. Сите возови ќе сообраќаат согласно важечкиот возен ред за 2018 година.