22 декември 2017

Специјални понуди „Дисконтни специјални цени за Ниш, Белград, Загреб, Љубљана, Будимпешта“

Понуда Србија/Македонија Специјал   Скопје-Белград Специјал во еден правец 13,80 ЕУР или 855,00 денари; Скопје-Белград-Скопје Специјал повратен билет 27,60 ЕУР или 1709,00 денари; Скопје-Ниш Специјал во […]
7 декември 2017

Работна средба со Министерот за внатрешни работи

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска оствари работна средба со раководството на Македонски железници Транспорт АД Скопје, на која се разговараше за безбедносните недостатоци со […]