admin admin

Средба Демири-Трифуновски: Имаме капацитет и волја да обезбедиме квалитетен и безбеден железнички сообраќај

Генералниот директор на МЖ Транспорт, Зули Демири оствари работна средба со Зоран Трифуновски новиот директор на Јавното претпријатие за железничка инфраструктура – Железници на

Генералниот директор на ЖРСМ Транспорт, Демири учествуваше на Генералното Собрание на ЕУРОФИМА

Делегација на ЖРСМ Траспорт-АД Скопје, предводена од генералниот директор Зули Демири на покана на ЕУРОФИМА, учествуваше на Генералното Собрание во Цирих, Швајцарија🇨🇭. На Генералното

Измена на Возен ред

ЖРСМ Транспорт АД Скопје ги известува патниците кои патуваат на релација Гевгелија – Скопје дека поради градежни работи кои се извршуваат од страна на

Oнлајн средба со г. Кристијан Порт, управен партнер на Proxenos International, Washington DC и неговиот тим.

Одлична онлајн средба со г. Кристијан Порт, управен партнер на Proxenos International, Washington DC и неговиот тим. Разменивме професионално искуство во областа на железничката

Со договорот на двете земји, Република Северна Македонија и Република Косово, наскоро ќе започне со работа заедничката царинска точка за железници во Хан те Елезит.

Со спогодбата на двете држави, Република Северна Македонија и Република Косово, наскоро ќе започне со работа заедничката царинска точка за железници во Хан Елези.

Translate »