admin admin

Генералниот директор г.Мајан Вејсели потпиша нов договор со познатата компанија RCH од Унгарија

Генералниот директор г.Мајан Вејсели заедно со својот тим, го пречека на средба добро познатата компанија од Унгарија (Унгарски железници-транспорт) со претставници г. Норберт Корос

Генералниот директор г. Мајан Вејсели потпиша договор со пристаништето во Солун

Почитувани медиуми, Почитувани граѓани, По многу работни средби предводени од генералниот директор г. Мајан Вејсели постигнат е договор со пристаништето во Солун. Минатата седмица,

Translate »