Нов возен ред

Од 09.12.2018 година стапи во сила  новиот возен ред со важност до 14.12.2019 година.

За да ги добиете сите потребни информации за поаѓањето и пристигнувањето на возовите превземете го Возниот ред на следниот линк:

Возен ред (pdf)