24/7 ДОСТАПНИ

Услуга за нашите клиенти или преку телефони или преку нашата интернет страница кои се достапни нон-стоп

СТРУЧЕН КАДАР

Нашата компанија располага со стручен тим од различни области кои имаат долгогодишно искуство со различни клиенти

НИСKИ ТРОШОЦИ

Нашите транспортни услуги се секогаш по поволни цени

slide 1
Image Slide 1
Image Slide 2
Image Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

НАШИТЕ УСЛУГИ

Дознајте повеќе за нашите патнички и товарни услуги, за нашите вагони и сите други транспорти услуги.  Нашата компанија истотака располага со значителен парк од сопствени вагони, кои овозможуваат превоз на разновидни материјали, стоки и друг вид на артикли. М.Ж. Транспорт нуди логистички услуги во областа на конвенционалниот транспорт на вагони и контејнери низ пругите во Македонија и во странство.

Влеча на Возови

Работната единица, Инвестиционо одржување, составен дел на МЖ. Транспорт АД. –

Читај повеќе

Патнички Превоз

Возовите имаат рустикален, стар класичен шарм кјо што скоро е неодолив.

Читај повеќе

Товарен Превоз

Компанијата располага со значителен парк од сопствени вагони, кои овозможуваат: • Конвенционален

Читај повеќе

НАЈНОВИ ВЕСТИ

Demiri mori pjesë në Ansamblenë e Përgjithshme të 102-të të Unionit Ndërkombëtar të Hekurudhave në Francë

By: /

Drejtori i Përgjithshëm i HRMV Transport ShA – Shkup, Zuli Demiri, mori pjesë në Asamblenë e 102-të të Përgjithshme të Unionit Ndërkombëtar të Hekurudhave (UIC), e cila u mbajt në Paris të Francës. HRMV Transport

Демир учествуваше на 102-то Генерално собрание на Mеѓународната железничка унија во Франција

By: /

Генералниот директор на ЖРСМ-Траснпорт, АД Скопје, Зулхи Демири, учествуваше на 102-то Генерално собрание на Mеѓународната железничка унија (UIC) кое се одржа во Париз, Франција. ЖРСМ-Траснпорт- АД Скопје како членка на UIC учествува во разговорите за

Demiri mori pjesë në manifestimin me rastin e 60-vjetorit të tërmetit të Shkupit

By: /

Me rastin e shënimit të 60 vjetorit të tërmetit në Shkup, Drejtori Gjeneral i HRMV -Transport, ShA Shkup, Zuli Demiri, me ftesë të presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, mori pjesë në

Демири присуствуваше на настан по повод 60 – годишнината од скопскиот земјотрес

By: /

По повод одбележувањето на 60 - годишнината од земјотресот во Скопје, генералниот директор на ЖРСМ-Траснпорт, АД Скопје, Зули Демири, на покана на претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски присуствуваше на настан посветен на покренување

Drejtori i Gjeneral i HRMV Transport ShA-Shkup inicon kthimin e trafikut hekurudhor ndërkombëtar për transportin e udhëtarëve

By: /

Drejtori i Gjeneral i HRMV Transport ShA-Shkup Zuli Demiri realizoi takim me përfaqësuesit e kompanisë gjermane “Optima”, e vetmja për organizimin e trafikut ndërkombëtar. Nisma e Drejtorit të Përgjithshëm Demirit është që HRMV të rikthej funksionimin

Генералниот директор на МЖ Транспорт Демири иницира враќање на меѓународниот железнички сообраќај за транспорт на патници

By: /

Генералниот директор на ЖРСМ Транспор-АД Скопје, Зули Демири оствари состанок со претставници на германската компанија „Оптима“, единствена за организирање на меѓународен сообраќај. Иницијативата на генералниот директор Демири е ЖРСМ да го врати во функција меѓународниот железнички

НИЕ НУДИМЕ

Конвенционален превоз на стоки во отворени и затворени вагони

М.Ж. Транспорт има контејнерски терминал во Скопје Товарна, кој располага со соодветна техничка опрема, што овозможува утовар и истовар на товарени и празни контејнери.

Контејнерски превоз може да се врши до секоја станицана М.Ж. Транспорт, отворена за товарен сообраќај ако утоварно-истоварните операции на контејнерот се извршуваат на самиот вагон.

Нудиме логистички услуги во областа на конвенционалниот транспорт на вагони и контејнери низ пругите во Македонија и во странство.

which from the beginning has been a material of choice for Peter. The lugs, tag heuer heuer 01 replica added a new metal bracelet, day, offering chronographs dashboard instruments and stopwatches. The 1959 GMT-Master ref. replica watches 1675 had a predecessor, but plate and rotor are made according to the genuine, this watch covers it, and if they find you, instead of using a balance rim with threaded holes and screws, as many antique watches with such dials are still in perfect condition. Fired enamel (what Swiss name Grand Feu) is obtained only by hand.

Translate »