Јавен оглас

Генералниот директор г.Мајан Вејсели потпиша нов договор со познатата компанија RCH од Унгарија

Генералниот директор г.Мајан Вејсели заедно со својот тим, го пречека на средба добро познатата компанија од Унгарија (Унгарски железници-транспорт) со претставници г. Норберт Корос

Генералниот директор г. Мајан Вејсели потпиша договор со пристаништето во Солун

Почитувани медиуми, Почитувани граѓани, По многу работни средби предводени од генералниот директор г. Мајан Вејсели постигнат е договор со пристаништето во Солун. Минатата седмица,

Директорот на железницата Мубекир Палоши од Турција најавува проекти и зголемувањe на капацитетите на Македонските железници.

Со покана на Hasan Pezük Генерален Директор на ТСДД – Железници на Република Турција – транспорт, денес остварив средба во Анкара каде разговаравме за

Генералниот директор на ЖРСМ-Транспорт организира прошетка со воз за Здружението на родители на деца со церебрална парализа.

По барање на здружението на родители на деца со церебрална парализа организиравме прошетка со воз Скопје-Велес и обратно.Железници на Република Северна Македонија – транспорт

Патничките возови се дезинфекцираат против Корона вирусот

Железници на Република Северна Македонија Транспорт АД-СКОПЈЕ, како општествено одговорна компанија, се приклучија на иницијативата за спречување на ширењето на вирусот Ковид-19 познат како

ЈАВЕН ПОВИК

Јавен повик за стручно оспособување на Машиновозачи За пријавување и за подетално запознавање со барањата во јавниот повик превземете ја Одлуката тука

Translate »