admin admin

Делегацијата од ЖРСМ-Транспорт Скопје се сретна со високи претставници на најголемата компанија во Хрватска и регионот „KONÇAR“.

За време на престојот во Загреб, Хрватска, заедно со главниот советник на генералниот директор г. Еркан Зеќирин, директор на Train Traction, г. Сашко Ангеловски

Хиронори Савада, амбасадор на Кралството Јапонија во Република Северна Македонија, во работна посета на ЖРСМ-Транспорт Скопје

Ваша Екселенција Хиронори Савада, Амбасадор на Краството на Јапонија во РС Македонија на деловна посета во ЖРСМ Транспорт АД-Скопје На ден 29.09.2022 година, Ваша

Генералниот директор г-дин Мајан Вејсели го потпиша договорот „DORNER BALKAN ENTERPRISES Ltd.“

Соработката секојдневно се зголемува. Овој пат постигнавме договор со компанијата од Бугарија „DONER BALKAN ENTERPRISES Ltd“ за транспортна услуга, во оваа прилика го потпишавме

Translate »